Menu

Chef Davide Pezzuto is an unstoppable culinary force. Of artistic spirit, independent, nomadic, he creates dishes with a particular flair, with a touch of rough refinement, for the delight of the palate and eyes.

Before D.one opened, I lived a year in this territory to learn to understand it, to know it, to study traditions and products. Everything has been useful to me, especially the people: producers,  farmers, fishermen, many have given me something. Today my cuisine speaks of the sea and the hills of Teramo;
then there is my history made of suggestions, mergers, creations because it is in that space of research
that the new perfect dish can be born: the dream of every cook.

Davide Pezzuto

Primo Lustro

menu di 10 portate proposte dallo chef

“Attente distrazioni”
Un mare di yogurt, gamberi bianchi e caviale
Cannolo di ricciola, carote allo zenzero
Tonno alla soia, maionese al wasabi, cipollotto al coppo
Seppie sporche, sorbetto al pomodoro secco
Polpo, vinaigrette al pomodoro e cipolla
Granetti, estrazione di canocchie, burrata e cascigni
Ravioli di brodetto al nero, mollicata
Totani croccanti
Ombrina, erbe di campo
Terra dei calanchi

The dishes

Calamaretti, sbriciolata di frise, amarene
Trippa alla teramana, gamberi rossi
Il nostro uovo biologico “in purgatorio”
Polpo “vulcanico”

Spaghetto ai ricci di mare, rosmarino, pompelmo rosa
Riso all’acqua di pomodoro, scampi, rucola
Tortelli di papera e tuberi
Fagotto liquido al cacio marcetto

Ombrina, erbe di campo
Baccalà fumè, aglio nero
Castrato alla liquirizia, mele e rape
Piccione , fichi, salsa alle more

Sweets

Bianco lampone, nepitella
Pazzesca
Papaia, fior di latte e spuma vaccina
Terra dei Calanchi
Tutti frutti, sorbetto alla fragola e maraschino