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Chef Davide Pezzuto is an unstoppable culinary force. Of artistic spirit, independent, nomadic, he creates dishes with a particular flair, with a touch of rough refinement, for the delight of the palate and eyes.

Before D.one opened, I lived a year in this territory to learn to understand it, to know it, to study traditions and products. Everything has been useful to me, especially the people: producers, farmers, fishermen, many have given me something.  Today my cuisine speaks of the sea and the hills of Teramo;
then there is my history made of suggestions, mergers, creations because it is in that space of research
that the new perfect dish can be born: the dream of every cook.

Davide Pezzuto

Primo Lustro

menu di 9 portate proposte dallo chef

“Attente distrazioni”
Un mare di yogurt, gamberi bianchi e caviale
Cannolo di ricciola, carote allo zenzero
Tonno alla soia, maionese al wasabi, cipollotto al coppo
Totani scottati, melanzane
Granetti, estrazione di canocchie, burrata e cascigni
Fettuccina, scampi e limone
Sgombro arrosto, olive e pomodoro
Palangaro con salsa alle erbe
Terra dei calanchi

The dishes

Calamaretti alla “pescarese”
Trippa alla teramana, gamberi rossi
Pressione di mare in servizio caviale
L’uovo in purgatorio

Spaghetto, ricci di mare, tartufo nero
Gnocchi di pane, pecorino e caviale
Tortelli d’anatra e rapa rossa
Linguina, scampi e fiori di zucca

Rombo chiodato arrosto
Petto di papera e prugne
Wagyū, aglio “rossonero”
“Piccione viaggiatore”

Sweets

Bianco lampone, nepitella
Pazzesca
Papaia, fior di latte e spuma vaccina
Terra dei Calanchi
Tutti frutti, sorbetto alla fragola e maraschino