A sensory journey
A journey through taste, charm and surprise.
Of those experiences that you want to tell, that have no price but value, that do not cost but enrich.
Sit back and enjoy the show
The first ristorante diffuso
An original and, at the moment, unique format.
The diverse ambiences follow one another along a path to be enjoyed not necessarily in a linear way, each with its own connotation and use.
Chef Davide Pezzuto is an unstoppable culinary force.
Of artistic spirit, independent, nomadic, he creates dishes with a particular flair, with a touch of rough refinement, for the delight of the palate and eyes.
Those who come to Montepagano to taste the dishes of D.one, can prolong their experience in the village by staying in a suite
of our Albergo diffuso Montepagano 1137.
Cena a quattro mani degli chef Davide Pezzuto e Radu Ionescu: ricordi, messaggi di protesta, mare d’Abruzzo e foreste di Romania. Serata bella e singolare quella condivisa con gli amici rumeni il 25 ottobre.
Storia e segreti di un piatto d’infanzia dello chef Davide Pezzuto.Il carciofo, ortaggio simbolo del mediterraneo, è uno degli elementi più rappresentativi della cucina di Davide Pezzuto…
Per lo chef del Noma sono squisite…Continua la nostra serie su etica e cucina, con un altro dei cosiddetti “Piatti dello scandalo”. Formiche vive nel piatto? Lo spunto, questa volta, nasce da…